Auto huren Lanzarote

AUTO HUREN LANZAROTE

Op een eiland als Lanzarote zijn er veel bezienswaardigheden. Natuurlijk wil je er zoveel mogelijk bezoeken, maar soms lukt dit niet met het openbare vervoer. Gelukkig zijn wij van Auto Huren Lanzarote er voor je met een voordelig alternatief: een huurauto!  Al jaren voorzien wij al onze klanten van degelijke auto’s voor voordelige prijzen. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en werken als bemiddelaar in autoverhuur met de beste partners op Lanzarote.

 

Onze wens is dat je kunt  genieten van een zorgeloze vakantie. Geen gedoe over verzekeringen en stapels brieven waar je je handtekening onder moet zetten. Bij ons betaal je eenmalig een all inclusive prijs. Hierbij combineren wij alle verzekeringen in een, zonder dat jij je hoeft te bekommeren om andere extra verzekeringen. Overigens betalen wij bij schade het eigen risico aan je terug. Dit geldt ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of het dak. Bij Auto Huren Lanzarote is optimale verzekering dus de standaard.

 

Daarnaast maken wij het mogelijk dat je de andere gedeeltes van het eiland kunt bekijken. Auto Huren Lanzarote biedt je de mogelijkheid om veel te verkennen door een ongelimiteerd aantal kilometers dat je mag rijden met je huurauto.


Auto huren Lanzarote

De huurauto boek je in Nederland voor een all-in prijs. Hierbij betaal je voor het gehele pakket zonder onvoorziene kosten. Na het boeken krijg je een Nederlands contract met de beste voorwaarden en ook de scherpste prijzen. Auto Huren Lanzarote is te allen tijden bereikbaar, dus mocht je een wijziging willen doorgeven, dan is dat geen probleem. Voorkeuren veranderen kan tot vier uur voor huuraanvang en is altijd gratis. Denk dan aan onderwerpen als de huurperiode, de categorie auto of extra opties. Jouw wens is ons bevel.

 

Zo verzekert Auto Huren Lanzarote je een zorgeloze vakantie. Geen verrassingen, gewoon een huurauto.

Zeer tevreden over de prijzen en service!

Jaap Vlierden

Goede service, het is zeker goed om je huurauto bij lanzaroteautohuur.nl te huren.

Stefan Wagemans

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Saron Veenhuizen

Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Rodin de Booij