Auto huren PLAYA BLANCA

Auto huren Playa Blanca

Playa Blanca is een badplaats op Lanzarote met veel winkels en horeca gelegenheden langs de wandelboulevard. Verder is het massatoerisme nog niet erg zichtbaar, dus wil je even naar een rustiger oord, dan kun je ons bellen voor een auto huren in Playa Blanca. Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering die alles dekt wat betreft schades en eigen risico. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zijn 24/7 te bereiken mochten er problemen ontstaan dus je kunt ongestoord genieten van je vakantie en heerlijk relaxed op het strand gaan liggen en genieten van de zon, die op Lanzarote met regelmaat schijnt. De zomermaanden zijn warm en aangenaam. In januari en februari is er iets meer neerslag, maar over het algemeen is het fantastisch weer.

 

Lanzarote heeft voor iedere nationaliteit wel iets te bieden. Ook voor alle leeftijden is er iets te beleven. De jeugd vindt voornamelijk het strand interessant en de wat oudere mensen gaan lekker op een terrasje zitten en genieten van de heerlijke tapas die dit land te bieden heeft. Deze badplaats heeft van alle plaatsen de meeste restaurants, dus aan tapas geen gebrek. Wil je ’s avonds naar een van deze restaurants toe, huur dan een auto bij Auto Huren Playa Blanca.


Auto huren Playa Blanca

Voor de ideale huurauto bel of mail naar ons. Ook voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen of als je al zeker bent van je zaak kun je al meteen online boeken. Hou daarbij goed rekening met de afhaal en terugbreng dagen. Bedenk ook goed waar je de huurauto wil afhalen en terugbrengen. Voor de rest wordt alles prima voor je geregeld voor een onbezorgde vakantie.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Lanzarote huren we de auto zeker weer bij lanzaroteautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers