LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor
24/7 NEDERLANDSTALIG NOODNUMMER

Lanzarote autohuur is 24/7 bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

SCHADEVERZEKERING (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

ONGELIMITEERDE KILOMETERS

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je maakt. Bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers.

DIEFSTALVERZEKERING (TP)

Bij Lanzarote Autohuur ben je verzekerd tegen autodiefstal, inclusief ingebouwde apparatuur. Geen eigen risico. Je hoeft ter plaatse geen extra diefstalverzekering af te sluiten, want we hebben alles al voor je geregeld! In geval van diefstal helpen we je snel verder. Veiligheid voorop!

TERUGBETALING EIGEN RISICO

Een huurauto van Lanzarote Autohuur is all-inclusive, met inbegrip van alle benodigde verzekeringen, variërend van glasdekking tot bodemschade. Je hoeft dus geen extra autoverzekering af te sluiten. Wees je er echter van bewust dat sommige verhuurders je dit toch kunnen aanbieden, dus let goed op bij het ondertekenen van het huurcontract om te voorkomen dat je per ongeluk voor een extra verzekering tekent.

(EXTRA) WA-DEKKING VAN MINIMAAL € 10 MILJOEN

Onze all-inclusive formule biedt gemoedsrust! Hoewel de standaard WA-dekking in de meeste Europese landen voldoende is, bevinden zich enkele bestemmingen waar deze dekking aanzienlijk lager is dan de Nederlandse norm. In geval van een ongeluk zou je hier een aanzienlijk financieel risico kunnen lopen. Daarom hebben wij de WA-verzekering verhoogd naar minimaal € 10 miljoen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Onze WA-verzekering dekt zowel materiële als lichamelijke schade.

HET PREMIUM PAKKET IS BESCHIKBAAR IN DE ONDERSTAANDE EILANDEN

Heb je geen zin in wachtende rijen en wil je zo snel mogelijk van je vakantie genieten? Dan raden we ons Premium pakket van harte aan. Naast de standaard all-in voordelen krijg je er nog een aantal bij. Voor een kleine toeslag krijg je een upgrade naar ons Premium pakket en profiteer je van de extra voordelen.

LANZAROTE

Met ons all-inclusive Lanzarote autoverhuurpakket hoef je je geen zorgen te maken over hoge toeslagen in geval van schade aan de auto.

IBIZA

Dankzij het all-inclusive autoverhuurpakket kun je zorgeloos Spanje verkennen met onbeperkte kilometers. Dat betekent dat je de vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt, wanneer je maar wilt.

MENORCA

Met dekking voor glas, banden, bodem en dakschades kun je vol vertrouwen de bergen van Menorca verkennen. Geniet van je avontuur in de prachtige natuur, zonder je zorgen te maken over eventuele schade aan de huurauto.

DE PREMIUM VOORDELEN:

Je krijgt gegarandeerd een jonge auto mee. De auto is niet meer dan 1 jaar oud of heeft meer dan 25.000 km gereden.

Je hoeft niet meer te wachten in de wachtrij bij de check-in balie op de luchthaven. Met ons premium pakket kun je de huurauto extra snel ophalen!

Inleveren doe je met de benzinestand zoals je deze aan het begin hebt gekregen. Meestal staat de benzinestand op ‘vol-vol’ (FF).

Door online het huurcontract in te vullen hoef je het huurcontract alleen nog maar bij de balie te ondertekenen.

PREMIUM AUTOVERHUUR OP VERSCHILLENDE EILANDEN

Bij Auto Huren Lanzarote begrijpen we dat je vakantie een tijd van ontspanning en avontuur moet zijn, zonder gedoe en zorgen. Daarom bieden we ons Premium pakket op verschillende betoverende eilanden, waaronder Lanzarote, Ibiza en Menorca, waar je voor een kleine toeslag toegang krijgt tot een reeks extra voordelen. Geniet van jonge auto’s, snelle incheck zonder wachttijden bij de luchthavenbalie, een eerlijke brandstofregeling en online registratie voor een vlotte afhandeling bij de balie. Of je nu de prachtige landschappen van Lanzarote wilt verkennen, onbegrensde kilometers op Ibiza wilt maken, of de natuurlijke schoonheid van Menorca wilt ontdekken, ons Premium pakket biedt gemoedsrust en gemak voor een zorgeloze reis.

Met de mini rondrijden in Lanzarote
Klaar om het premium aanbod van Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!
AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op