LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

AUTO HUREN PUERTO DE LA CRUZ

Ga je in de zomermaanden naar Tenerife en zou je graag gebruik willen maken van een huurauto, dan is Auto Huren Puerto de la Cruz het juiste adres voor je. Hier huur je een auto met all-inclusive verzekeringen, dus zonder zorgen over je Eigen Risico. Vaak bestaan hier een hoop misverstanden over en bij veel autoverhuurders wordt zulk een verzekering vaak toch nog extra belast op je creditcard, terwijl je denkt het in Nederland al goed geregeld te hebben. Dus kijk snel op onze website en boek je huurauto. Ze zijn er in alle soorten en maten en afhankelijk van de grootte betaal je een prijs die alleszins redelijk is. Inclusief alle benodigde verzekeringen die schade dekken aan ramen, dak, banden en bodem van de huurauto.

Met een onbeperkt aantal kilometers kun je optimaal genieten en het hele eiland rond rijden om de vele bezienswaardigheden die Tenerife heeft te kunnen gaan bezichtigen. Zit je iets verder het binnenland in met je vakantiewoning en wil je een dagje naar het strand? Dan is het wellicht ook handig om een auto te hebben. Koelbox erin, je luchtbedje en zonnebrand en rijden maar. Daarom Auto Huren Puerto de la Cruz.

Tenerife heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van cultuur en op bepaalde plaatsen zijn er leuke markten waar je van alles kunt kopen. Zit je niet in de buurt en wil je niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Dan kun je een auto boeken bij Auto Huren Puerto de la Cruz. Ook handig om je boodschappen mee te doen. Met de hoge temperaturen in de zomer wil je zo snel mogelijk terug zijn met je vleeswaren e.d., dus eigen vervoer is dan wel zo handig.

auto4-lanzarote
Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!
0
AUTO'S VERHUURD
0 %
TEVREDENHEID
0
VERHUUR LOCATIES

AUTO HUREN PUERTO DE LA CRUZ

Tenerife heeft 18 kilometer aan strand, dus wil je eens een ander strand zien dan dat waar je iedere dag al gaat liggen, huur dan een auto bij Auto Huren Puerto de la Cruz. Je kunt dan door het onbeperkt aantal kilometers die je van ons cadeau krijgt iedere dag een ander strand bezoeken. Lever de auto weer in op dezelfde plaats of lever hem in op het vliegveld wanneer je weer naar huis gaat.

Jan Linders
Lees verder
Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!
Twan Rooijackers
Lees verder
Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!
Anja van Boxtel
Lees verder
De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.
Robert Bramen
Lees verder
Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Lanzarote huren we de auto zeker weer bij lanzaroteautohuur.
AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op