LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

AUTO HUREN PUERTO CALERO

Heb je in de planning staan om een heerlijke vakantie door te brengen op Lanzarote? En ben je van plan een auto te huren om zo niets van het mooie eiland te missen? Regel een auto bij Auto Huren Puerto Calero. Geen gedoe over een verzekering voor je Eigen Risico die je vaak bij veel maatschappijen dubbel betaald, maar gewoon een goede verzekering die alle schades dekt. Uiteraard zijn wij blij wanneer er geen schades zijn, maar een ongeluk kan in een klein hoekje zitten en om je dan zo weinig mogelijk problemen te geven op je vakantie, nemen wij je zoveel mogelijk uit handen om alles zo snel mogelijk te regelen. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar op een Nederlandstalig noodnummer.

Het openbaar vervoer is vaak net niet handig met de dienstregeling. Wil je zonder tijdslimiet ergens heerlijk nog wat eten ’s avonds in een andere plaats dan je vakantiebestemming, huur dan een auto bij Auto Huren Lanzarote. Je kunt de auto afhalen op diverse plaatsen. Geef je tijd van afhalen door en wil je hem daarna op een andere plek weer inleveren, dan is dit ook mogelijk. Zo zou je hem bijvoorbeeld op het vliegveld weer in kunnen leveren als je bijvoorbeeld vroeg in de ochtend weer naar Nederland vertrekt en het openbaar vervoer nog niet rijdt.

Wil je eerst wat extra informatie in plaats van meteen te boeken, dan kun je gerust bellen met ons kantoor. Geef duidelijk je wensen door en wij geven je een zo goed mogelijk advies over Auto Huren Lanzarote.

auto4-lanzarote
Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!
0
AUTO'S VERHUURD
0 %
TEVREDENHEID
0
VERHUUR LOCATIES

AUTO HUREN PUERTO CALERO

Kom voor een goed geregelde Auto Huren Puerto Calero naar onze website en regel snel en veilig online je huurauto. Geen verrassingen door addertjes onder het gras, maar een duidelijk contract en een duidelijke prijsafspraak. Ontdek het mooie Lanzarote per huurauto en rijd naar de mooiste en gezelligste badplaatsen om te genieten van de typisch Spaanse tapas en paella.

Jan Linders
Lees verder
Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!
Twan Rooijackers
Lees verder
Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!
Anja van Boxtel
Lees verder
De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.
Robert Bramen
Lees verder
Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Lanzarote huren we de auto zeker weer bij lanzaroteautohuur.
AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op