LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

STANDAARD ALL-IN

De vakantie is een feit en je staat waarschijnlijk nu al te popelen tot je er bent. Genieten van de Spaanse zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand van het mooie Spaanse land wachten op jouw bezoek. Om nou echt het maximale uit jouw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef je jezelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smul je van het vrije gevoel van gaan en staan waar je maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van € 10 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Lanzarote autohuur is 24/7 bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen  met terugbetaling van eigen risico.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je maakt. Bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers.

EXTRA WENSEN?

Met een eigen huurauto kan genieten van het gemakkelijk van A naar B rijden en doe je dit wanneer je zelf zin hebt. Je hoeft niet vroeg op te staan als je een groepsuitje wilt beleven en je hoeft geen rekening te houden met het openbaar vervoer. Naast dat het fijn is om altijd een auto bij de hand te hebben is het ook fijn dat wij ervoor zorgen dat de auto helemaal naar wens is.

MEERDERE BESTUURDERS?

Naast dat je zelf achter het stuur zit, zijn er misschien andere mensen die ook willen rijden, en dat is in vrijwel alle landen toegestaan. Verhuurbedrijven vragen daar soms een kleine toeslag voor, daarom krijg je in het ‘AD’ pakket deze extra bestuurder zonder extra kosten. Het enige wat we vragen, zijn de handtekeningen van de bestuurders op het huurcontract, zodat jij en je gezelschap volledig verzekerd zijn.

EEN KLEINE PASSAGIER MEE?

Tegen een kleine toeslag voorzien we auto’s van een babyzitje, een kinderstoel of een booster voor jouw baby tot peuter. De maten van de de baby zijn al beschikbaar vanaf de eerste maanden dat het geboren is. Je moet dit wel even melden voor de reservering of tijdens het boeken

EEN AUTO OP LOCATIE

Heb je geen zin of tijd om naar je verhuurbedrijf te gaan om je huurauto op te halen? Dan regelen wij het graag voor je, tegen een kleine vergoeding – soms zelfs kosteloos – zodat de auto voor de deur wordt afgeleverd.

EEN GPS MEE OP WEG?

Wil je een Nederlandse GPS met vrouwelijke stem die je naar de vakantiebestemming navigeert? Dan kun je het beste gaan voor het ALL-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem. Het is mogelijk dat sommige verhuurbedrijven deze dienst niet leven, tegen een kleine toeslag kan er dan toch een GPS aangevraagd worden.

EEN ANDER START-EN EINDPUNT

Vind je het leuk om een andere weg terug te rijden dan de heenweg? Dat is geen enkel probleem. Je rijdt de auto van de ene naar de andere locatie, en wij regelen de rest. Je hoeft niet bang te zijn voor een langere terugtocht en kunt alle hoeken van je bestemming verkennen.

Bij Lanzarote Autohuur ben je verzekerd tegen autodiefstal, inclusief ingebouwde apparatuur. Geen eigen risico. Je hoeft ter plaatse geen extra diefstalverzekering af te sluiten, want we hebben alles al voor je geregeld! In geval van diefstal helpen we je snel verder. Veiligheid voorop!

Een huurauto van Lanzarote Autohuur is all-inclusive, met inbegrip van alle benodigde verzekeringen, variërend van glasdekking tot bodemschade. Je hoeft dus geen extra autoverzekering af te sluiten. Wees je er echter van bewust dat sommige verhuurders je dit toch kunnen aanbieden, dus let goed op bij het ondertekenen van het huurcontract om te voorkomen dat je per ongeluk voor een extra verzekering tekent.

Onze all-inclusive formule biedt gemoedsrust! Hoewel de standaard WA-dekking in de meeste Europese landen voldoende is, bevinden zich enkele bestemmingen waar deze dekking aanzienlijk lager is dan de Nederlandse norm. In geval van een ongeluk zou je hier een aanzienlijk financieel risico kunnen lopen. Daarom hebben wij de WA-verzekering verhoogd naar minimaal € 10 miljoen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Onze WA-verzekering dekt zowel materiële als lichamelijke schade.

Met de polo rijden op Lanzarote

Zin om Lanzarote te ontdekken? Huur nu je auto en geniet zorgeloos van alle mooie plekken op het eiland!

AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op