LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

AUTO HUREN PLAYA BLANCA

Playa Blanca is een badplaats op Lanzarote met veel winkels en horeca gelegenheden langs de wandelboulevard. Verder is het massatoerisme nog niet erg zichtbaar, dus wil je even naar een rustiger oord, dan kun je ons bellen voor een auto huren in Playa Blanca. Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering die alles dekt wat betreft schades en eigen risico. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zijn 24/7 te bereiken mochten er problemen ontstaan dus je kunt ongestoord genieten van je vakantie en heerlijk relaxed op het strand gaan liggen en genieten van de zon, die op Lanzarote met regelmaat schijnt. De zomermaanden zijn warm en aangenaam. In januari en februari is er iets meer neerslag, maar over het algemeen is het fantastisch weer.

Lanzarote heeft voor iedere nationaliteit wel iets te bieden. Ook voor alle leeftijden is er iets te beleven. De jeugd vindt voornamelijk het strand interessant en de wat oudere mensen gaan lekker op een terrasje zitten en genieten van de heerlijke tapas die dit land te bieden heeft. Deze badplaats heeft van alle plaatsen de meeste restaurants, dus aan tapas geen gebrek. Wil je ’s avonds naar een van deze restaurants toe, huur dan een auto bij Auto Huren Playa Blanca.

auto4-lanzarote
Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!
0
AUTO'S VERHUURD
0 %
TEVREDENHEID
0
VERHUUR LOCATIES

AUTO HUREN PLAYA BLANCA

Voor de ideale huurauto bel of mail naar ons. Ook voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen of als je al zeker bent van je zaak kun je al meteen online boeken. Hou daarbij goed rekening met de afhaal en terugbreng dagen. Bedenk ook goed waar je de huurauto wil afhalen en terugbrengen. Voor de rest wordt alles prima voor je geregeld voor een onbezorgde vakantie.

Jan Linders
Lees verder
Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!
Twan Rooijackers
Lees verder
Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!
Anja van Boxtel
Lees verder
De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.
Robert Bramen
Lees verder
Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Lanzarote huren we de auto zeker weer bij lanzaroteautohuur.
AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op