LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor
24/7 NEDERLANDSTALIG NOODNUMMER

Lanzarote autohuur is 24/7 bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

SCHADEVERZEKERING (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

ONGELIMITEERDE KILOMETERS

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je maakt. Bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers.

DIEFSTALVERZEKERING (TP)

Bij Lanzarote Autohuur ben je verzekerd tegen autodiefstal, inclusief ingebouwde apparatuur. Geen eigen risico. Je hoeft ter plaatse geen extra diefstalverzekering af te sluiten, want we hebben alles al voor je geregeld! In geval van diefstal helpen we je snel verder. Veiligheid voorop!

TERUGBETALING EIGEN RISICO

Een huurauto van Lanzarote Autohuur is all-inclusive, met inbegrip van alle benodigde verzekeringen, variërend van glasdekking tot bodemschade. Je hoeft dus geen extra autoverzekering af te sluiten. Wees je er echter van bewust dat sommige verhuurders je dit toch kunnen aanbieden, dus let goed op bij het ondertekenen van het huurcontract om te voorkomen dat je per ongeluk voor een extra verzekering tekent.

(EXTRA) WA-DEKKING VAN MINIMAAL € 10 MILJOEN

Onze all-inclusive formule biedt gemoedsrust! Hoewel de standaard WA-dekking in de meeste Europese landen voldoende is, bevinden zich enkele bestemmingen waar deze dekking aanzienlijk lager is dan de Nederlandse norm. In geval van een ongeluk zou je hier een aanzienlijk financieel risico kunnen lopen. Daarom hebben wij de WA-verzekering verhoogd naar minimaal € 10 miljoen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Onze WA-verzekering dekt zowel materiële als lichamelijke schade.

ONZE EXPRESS SERVICE IS BESCHIKBAAR IN ONDERSTAANDE EILANDEN

LANZAROTE

Met Lanzarote autohuren express hoef je niet meer in de wachtrij te staan. Hierdoor heb je extra tijd om de vele bezienswaardigheden op Lanzarote te bezichtigen.

MALLORCA

Spanje is een van de meest geliefde zonbestemmingen. Waarom in de rij wachten als je met Tenerife autohuren express service meteen kunt genieten?

MENORCA

Het eiland is het op een na grootste eiland van de eilandengroep Balearen. Met Express Service kun je meteen op verkenning uit.

MALAGA

Malaga is de op vijf na grootste stad van Spanje. Met het Tenerife autohuren express service kun je meteen beginnen met het ontdekken van alle winkeltjes.

RUIM BAAN MET LANZAROTE AUTOHUREN EXPRESS SERVICE

Snel het vliegtuig uit en meteen in de huurauto stappen zonder te wachten. Wie wil dat nu niet? Daarom raden we onze Lanzarote autohuren express service aan. Naast de standaard all-in voordelen profiteer je met dit pakket van een groot voordeel: je kunt je huurauto extra snel ophalen bij de verhuurder.

Vooral in het hoogseizoen kan dit aanzienlijk tijd besparen. Klinkt dat niet als een perfect begin van de vakantie?

Als je je vooraf online registreert, ligt je ingevulde huurcontract klaar wanneer je de huurauto komt ophalen.

Als je het express service pakket neemt, krijg je voorrang en hoef je dus niet in de wachtrij te staan bij de autoverhuurder.

Inleveren doe je met de benzine zoals je deze aan het begin hebt gekregen. Meestal staat de benzine op ‘vol-vol’ (FF).

AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op