LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

ONTDEK DE SCHOONHEID VAN LANZAROTE

Welkom op het betoverende eiland Lanzarote, een bestemming die natuurlijke pracht en culturele schatten combineert. Dit Canarische eiland, onderdeel van Spanje, trekt reizigers van over de hele wereld aan dankzij zijn unieke charme.

Lanzarote biedt een diverse mix van vulkanische landschappen, prachtige kustlijnen en historische dorpen. Of je nu van natuur, geschiedenis of gewoon ontspannen op het strand houdt, Lanzarote heeft voor iedere smaak iets te bieden.

Verken met ons de meest gedenkwaardige bezienswaardigheden van het eiland, van de fascinerende grotten van Jameos del Agua tot de sfeervolle straatjes van Teguise. Laat je inspireren en bereid je voor om Lanzarote’s unieke bezienswaardigheden te ontdekken. En wanneer je klaar bent om je eigen avontuur te beginnen, geef je reis een vliegende start door nu een auto bij ons te huren.

BMW huren in Lanzarote

Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!

TIMANFAYA NATIONAAL PARK

Dit is waarschijnlijk de meest iconische attractie van Lanzarote. Het park staat bekend om zijn vulkanische landschap, geothermische activiteit en maanachtige terrein. Je kunt hier een rondleiding maken en zelfs zien hoe voedsel wordt gekookt boven geothermische hitte.

JAMEOS DEL AGUA

Een unieke ondergrondse grotformatie die is omgebouwd tot een kunstzinnig complex door de beroemde kunstenaar César Manrique. Hier vind je onder andere een restaurant, een nachtclub en een prachtig aangelegde tuin.

CUEVA DE LOS VERDES

Een andere indrukwekkende grotformatie die deel uitmaakt van hetzelfde vulkanische systeem als Jameos del Agua. Je kunt hier een rondleiding maken en het spectaculaire ondergrondse landschap verkennen.

TEGUISE

Dit is een charmant stadje met een rijke geschiedenis en architectuur. Op zondag wordt hier een populaire markt gehouden.

24/7 NEDERLANDSTALIG NOODNUMMER

Lanzarote autohuur is 24/7 bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

SCHADEVERZEKERING (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

ONGELIMITEERDE KILOMETERS

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je maakt. Bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers.

DIEFSTALVERZEKERING (TP)

Bij Lanzarote Autohuur ben je verzekerd tegen autodiefstal, inclusief ingebouwde apparatuur. Geen eigen risico. Je hoeft ter plaatse geen extra diefstalverzekering af te sluiten, want we hebben alles al voor je geregeld! In geval van diefstal helpen we je snel verder. Veiligheid voorop!

TERUGBETALING EIGEN RISICO

Een huurauto van Lanzarote Autohuur is all-inclusive, met inbegrip van alle benodigde verzekeringen, variërend van glasdekking tot bodemschade. Je hoeft dus geen extra autoverzekering af te sluiten. Wees je er echter van bewust dat sommige verhuurders je dit toch kunnen aanbieden, dus let goed op bij het ondertekenen van het huurcontract om te voorkomen dat je per ongeluk voor een extra verzekering tekent.

(EXTRA) WA-DEKKING VAN MINIMAAL € 10 MILJOEN

Onze all-inclusive formule biedt gemoedsrust! Hoewel de standaard WA-dekking in de meeste Europese landen voldoende is, bevinden zich enkele bestemmingen waar deze dekking aanzienlijk lager is dan de Nederlandse norm. In geval van een ongeluk zou je hier een aanzienlijk financieel risico kunnen lopen. Daarom hebben wij de WA-verzekering verhoogd naar minimaal € 10 miljoen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Onze WA-verzekering dekt zowel materiële als lichamelijke schade.

AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op