LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

STANDAARD ALL-IN

De vakantie is een feit en je staat waarschijnlijk nu al te popelen tot je er bent. Genieten van de Spaanse zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand van het mooie Spaanse land wachten op jouw bezoek. Om nou echt het maximale uit jouw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef je jezelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smul je van het vrije gevoel van gaan en staan waar je maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van € 10 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Lanzarote autohuur is 24/7 bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen  met terugbetaling van eigen risico.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je maakt. Bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers.

0
AUTO'S VERZEKERD
0
GEREDEN KILOMETERS
0
TEVREDEN KLANTEN
DIEFSTALVERZEKERING (TP)

Bij Lanzarote Autohuur ben je verzekerd tegen autodiefstal, inclusief ingebouwde apparatuur. Geen eigen risico. Je hoeft ter plaatse geen extra diefstalverzekering af te sluiten, want we hebben alles al voor je geregeld! In geval van diefstal helpen we je snel verder. Veiligheid voorop!

TERUGBETALING EIGEN RISICO

Een huurauto van Lanzarote Autohuur is all-inclusive, met inbegrip van alle benodigde verzekeringen, variërend van glasdekking tot bodemschade. Je hoeft dus geen extra autoverzekering af te sluiten. Wees je er echter van bewust dat sommige verhuurders je dit toch kunnen aanbieden, dus let goed op bij het ondertekenen van het huurcontract om te voorkomen dat je per ongeluk voor een extra verzekering tekent.

(EXTRA) WA-DEKKING VAN MINIMAAL € 10 MILJOEN

Onze all-inclusive formule biedt gemoedsrust! Hoewel de standaard WA-dekking in de meeste Europese landen voldoende is, bevinden zich enkele bestemmingen waar deze dekking aanzienlijk lager is dan de Nederlandse norm. In geval van een ongeluk zou je hier een aanzienlijk financieel risico kunnen lopen. Daarom hebben wij de WA-verzekering verhoogd naar minimaal € 10 miljoen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Onze WA-verzekering dekt zowel materiële als lichamelijke schade.

Met de opel rijden op Lanzarote
Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!

ONTDEK LANZAROTE ZONDER ZORGEN

De zon, zee, en stranden van Lanzarote wachten op jou! Haal alles uit je vakantie met onze huurauto’s. Geniet van schitterende panorama’s en verbluffende bezienswaardigheden zonder beperkingen. We bieden all-inclusive autoverhuur met dekking tot € 10 miljoen voor gemoedsrust. Schade aan dak, bodem, ruiten en banden? Geen zorgen, alles gedekt. Geen eigen risico, alleen zorgeloos reizen. Reserveer nu en ontdek Lanzarote zonder grenzen!

AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op