LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

AUTO HUREN PUERTO DEL CARMEN

Over een aantal maanden is het alweer vakantietijd en wij nemen aan dat je er al over na hebt gedacht en een leuke vakantie hebt geboekt op Lanzarote waarvoor je nog op zoek bent naar een huurauto en daarom hier bij Auto Huren Puerto del Carmen aan het goede adres bent. Er zijn erg veel gezellige terrasjes waar je nog de traditionele Spaanse tapas en andere gerechten kunt eten. Zou je het leuk vinden om heel Lanzarote te gaan verkennen, dan is het een aanrader om een auto te huren en te profiteren van het onbeperkt aantal kilometers en zo het hele eiland rond te toeren en te genieten van de vele mooie gebouwen, cultuur en kunst, maar vooral van de zon.

Door de vele zonuren, mooie stranden en natuur is Lanzarote bijzonder populair bij de vakantiegangers. ’s Avonds lekker wandelen en overdag heerlijk uitrusten op het strand. Bij de wat oudere vakantiegangers is het meer in trek om een Auto huren Puerto del Carmen in te schakelen. Zij zitten liever wat verder van de drukke straatjes af en huren een auto om de wat rustigere badplaatsen op te zoeken, evenals de gezellige markten en traditionele eettentjes. Voor jonge gezinnen die vooral in het najaar komen, is het ook zeer handig om een auto te huren. Naar het strand met alle strandballen, spelletjes, zwembandjes en de koelbox. Verder is de rest op het strand te huur zoals parasols en ligbedden.

auto4-lanzarote
Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!
0
AUTO'S VERHUURD
0 %
TEVREDENHEID
0
VERHUUR LOCATIES

AUTO HUREN PUERTO DEL CARMEN

Zie je jezelf al heerlijk rondrijden op dat mooie eiland en genieten van de zon op een terrasje in één van de mooie badplaatsen die Lanzarote rijk is? Wij wel. Daarom verhuren wij auto’s. Wij hopen dat je de weg naar onze website kunt vinden en een auto gaat boeken waarvan je ontzettend veel plezier gaat hebben op je vakantie. Uiteraard onbezorgd omdat alles super geregeld is qua verzekering en dergelijke. Wacht niet te lang met het boeken!

Jan Linders
Lees verder
Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!
Twan Rooijackers
Lees verder
Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!
Anja van Boxtel
Lees verder
De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.
Robert Bramen
Lees verder
Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Lanzarote huren we de auto zeker weer bij lanzaroteautohuur.
AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op