LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

AUTO HUREN SANTA CRUZ DE TENERIFE

Het merendeel van de vakantiegangers in deze badplaats zijn echtparen zonder kinderen, dus dit is de ideale groep die een auto huren Santa Cruz de Tenerife interessant zullen vinden en ook het geld hieraan zullen besteden. Santa Cruz de Tenerife ligt aan een baai met leuke kleine zandstrandjes. Santa Cruz de Tenerife is een erg gezellige plaats en hier worden nog vaak de traditionele tapas en paella geserveerd. Ook kun je hier prima winkelen. Een huurauto regelen is bij ons heel simpel. Je belt ons of je boekt online. Check goed de aankomst- en afhaaltijden en de vertrek- en inlevertijden om onnodige extra huurdagen te vermijden.

Het nachtleven op Santa Cruz de Tenerife is heel erg druk vooral in de zomermaanden. In het voor- en naseizoen zijn er veel gezinnen omdat het er dan iets rustiger is. Een reden temeer om een auto huren Santa Cruz de Tenerife in te schakelen. Zo kun je met je huurauto lekker door Tenerife tijden om daar de vele bezienswaardigheden te bezoeken.

Kortom een vakantie op Tenerife is super. Er zijn mooie huizen, villa’s en appartementen te huur en liggen deze wat verder van de kust of de bewoonde wereld, dan is het ideaal om een huurauto te regelen. Je bent dan mobieler dan met het openbaar vervoer en kunt naar alle leuke en gezellige dorpen die in de omgeving van Santa Cruz de Tenerife liggen. Ook voor een rit naar het strand is een huurauto ideaal. Wij zorgen dat alles goed geregeld is voor je van A tot Z en ook de verzekeringen zijn All-inclusive zonder addertjes onder het gras wat betreft het eigen risico. Daarom Auto Huren Santa Cruz de Tenerife.

auto4-lanzarote
Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!
0
AUTO'S VERHUURD
0 %
TEVREDENHEID
0
VERHUUR LOCATIES

AUTO HUREN SANTA CRUZ DE TENERIFE

Veel andere verhuurbedrijven van auto’s hanteren vreemde regels wat betreft de verzekeringen. Vooral de afkoop van het eigen risico is iets waar veel mensen problemen mee hebben. Bij ons is hier geen enkele onduidelijkheid over. Alles is helder en duidelijk. Een passende verzekering en een onbeperkt aantal kilometers maken dat U optimaal kunt genieten van Uw vakantie op Tenerife.

Jan Linders
Lees verder
Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!
Twan Rooijackers
Lees verder
Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!
Anja van Boxtel
Lees verder
De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.
Robert Bramen
Lees verder
Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Lanzarote huren we de auto zeker weer bij lanzaroteautohuur.
AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op