LANZAROTE_AUTOHUUR_LOGO_GEEL
Auto huren voor

AUTO HUREN SANTIAGO DEL TEIDE

Een auto huren is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Maar voor wie er eentje wil huren om mobieler te zijn op een prachtig eiland, wat je zeker moet gaan verkennen, is het aan te raden ons, Auto Huren Santiago del Teide, in te seinen. Wij gaan dan aan de slag om een auto te zoeken die aan Uw wensen voldoet. Een 3-deurs, 5-deurs, station of 4 wheel drive, je geeft het aan en we gaan het regelen of je regelt het zelf online. De all-inclusive verzekering geeft je de zekerheid van een perfecte dekking, inclusief de afkoop van het eigen risico, waarover vaak onduidelijkheden bestaan bij het afhalen van de auto op het afhaaladres.

De katherdraal La Seu in Palmca de Tenerife aan de Noordkant van Tenerife is een prachtig gebouw dat je moet hebben gezien. Het bijzondere aan de kathedraal is zijn reflectie die vroeger te zien was in de Middellandse zee en tegenwoordig in de vijver van het Parc de la Mar. Een bezoek aan de Kathedraal La Seu kan gezien worden als het hoogtepunt van een bezoek aan Santiago del Teide.

De gemiddelde temperatuur in juli is op Palmca de Tenerife 29°C. In deze plaats komen veel gezinnen met kinderen en oudere stellen. Je kunt hier heel veel watersporten beoefenen en er zijn gezellige visrestaurantjes. Er zijn twee hotels die in de rotsen zijn gebouwd boven Puerto de Santiago del Teide en deze zijn uniek op Tenerife. Er is nog veel meer te zien op het mooie eiland Tenerife dus daarom een aanrader voor je: kom je auto huren bij Auto Huur Tenerife. Een tijdige reservering is wenselijk.

auto4-lanzarote
Klaar om Lanzarote te verkennen? Boek nu jouw zorgeloze huurauto en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden van het eiland!
0
AUTO'S VERHUURD
0 %
TEVREDENHEID
0
VERHUUR LOCATIES

AUTO HUREN SANTIAGO DEL TEIDE

Om het maximale uit je vakantie te halen is het aan te raden een auto te huren bij Auto Huren Santiago del Teide. Je komt zo op meer plaatsen dan met het openbaar vervoer. Ook met kinderen is het ideaal om een auto ter beschikking te hebben. Er zijn diverse stranden op Tenerife waar je met de kids naar toe kunt rijden. Bel, mail of boek online de door jou gewenste auto.

Jan Linders
Lees verder
Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!
Twan Rooijackers
Lees verder
Geweldige auto gehuurd bij lanzaroteautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!
Anja van Boxtel
Lees verder
De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.
Robert Bramen
Lees verder
Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Lanzarote huren we de auto zeker weer bij lanzaroteautohuur.
AUTO BOEKEN ZONDER CREDITCARD!
icoon_creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

EXTRA’S MET HET PREMIUM PAKKET
icoon_premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

EXTRA SNEL MET EXPRESS SERVICE
icoon_express

Vliegtuig uit, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% ZORGELOZE AUTOHUUR
icoon_autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op